logo

Societatea S.C. MENTA S.R.L. are ca obiecte de activitate: comercializarea en-gros si cu amanuntul a ingrasamintelor, pesticidelor, semintelor. De asemenea oferim consultanta in alegerea produselor dar si prin prestarea de servicii in agricultura cu produse chimice din grupa I si II de toxicitate.

Intreprinderea noastra s-a infiintat in anul 1995, si pana astazi activam in 3 puncte in judetul Suceava prin intermediul farmaciilor fitosanitare dar si prin depozitul autorizat pentru seminte si pesticide.

In portofoliul nostru de produse includem seminte profesionale de flori si legume de cea mai buna calitate, precum si alte lucruri utile cresterii acestor plante: unelte de gradina, ingrasaminte, etc. De asemenea, oferim pentru toti agricultorii consultanta cu privire la modul de plantare si ingrijire a fiecarui soi de seminte, pentru obtinerea de rezultate competitive.

Colaboram cu branduri de renume, recunoscute ca principalele producatoare de material saditor pe plan international si cu importatori directi, firme ce investesc enorm in tehnologia si cercetarea semintelor, acordand o mare atentie procesarii semintei. Printre calitatile ce recomanda semintele noastra, si mai ales acesti producatori putem enumera: semanarea mult mai usoara a acestor seminte; rasarirea uniforma; protectia mai eficienta impotriva ciupercilor si daunatorilor si o productie mult mai mare. Includem in semintele noastre, atat seminte obisnuite cat si hibrizi de foarte buna calitate, performeri pe toate planurile.

Incercam sa oferim solutii de calitate pentru dezvoltarea agricola in Romania prin semintele profesionale si celelalte INPUT-uri de calitate oferite.

S.C. MENTA S.R.L. va ofera o gama completa de seminte profesionale de legume si cereale, produse de renumite firme de profil: Pioneer, Syngenta, Limagrain, Maisadour, KDS, CAUSADE, DLF Trifolium, Clause, Vikima, Seminis, Bejo, Hazera, Nickerson Zwaan.

Semintele de legume comercializate de noi sunt: tomate, ardei, pepene verde, pepene galben, varza alba, varza rosie, telina, castraveti, morcovi, ceapa, conopida, broccoli, salata, etc.

Seminte de cultura mare: porumb, cereale paioase, soia, mazare, fasole, floarea soarelui, sfecla de zahar, rapira.

Semintele de plante furajare cat si amestecurile furajere nu lipsesc din oferta noastra.

In domeniul horticol oferim butasi si pomi fructiferi cat si seminte pentru flori. Ierburile pentru diferite tipuri de gazoane sub forma de seminte sunt de asemenea prezente in oferta companiei noastre.